Jobba till 75?

Jobba till 75?

Det gick i ett igår. Först med Tingsrätten hela dagen och sedan jobbade jag direkt efter och var inte hemma förrän vid 20-tiden. Så det fanns inte särskilt mycket tid att fira vår älskling som fyllde 5 år heller… Tänk att Baileys är hela 5 år, snacka om att tiden går fort! Mormor och morfar var iaf här med ett köttben, så han var nog nöjd  🙂

Den stora nyheten igår var väl att Reinfeldt gick ut och pratade om förhöjd pensionsålder. Å som vanligt så förvanskas allt av media och gör så att medborgarna inte fattar vad han menar. Förslaget innebär inte att man SKA jobba tills man är 75, utan att man FÅR jobba om man vill. Å det är det ju ganska många som vill faktiskt… men INTE jag! Å grejen är att Sahlin kom med ett ungefär likadant förslag för inte särskilt länge sen. Då väckte det inte alls samma uppmärksamhet. Det är inte politikerna som styr Sverige, det är MEDIA!

Å vet ni? Nu börjar det närma sej… jag har fått tid för förberedande samtal på Kvinnokliniken. Så den 23/2 ska jag till avdelningen som ska operera/bränna mej, för samtal och koll. Alltså kommer jag ha allt fixat innan sommaren, kanske tom innan påsk. ALDRIG MER MENS!!! Vilken dröm, tror knappt det är sant. Ett stort steg på vägen mot mitt nya liv  🙂

Måste fortsätta lite mer på allvar med vikten. De där 2-3 sista kilona som behöver tappas innan remiss för bröstreducering kan skickas, måste bort nu. Jag har ordentligt ont i sidorna på brösten varenda kväll nu och känner rejält av tyngden. Det kliar i vecket under och jag kan inte ligga bekvämt. Kom på att jag inte ens kan knäppa en av mina jackor själv… den är ganska tight och jag ser inte dragkedjan under bysten. Så den får Martin knäppa åt mej. Så ska det inte vara! Jag måste verkligen vara duktigare! Kanske är det här året då jag fick ett nytt liv? Hoppas det!

Just det ja! Passa er för okändas kramar. Låt inte vem som helst krama er, då kan ni bli av med mobilen. Å andra sidan låter man väl inte vem som helst krama en? Inte jag iaf.

Ha en fin dag!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.