Resultatet på vågen efter en medelhavskryssning…

Resultatet på vågen efter en medelhavskryssning…

Så var man alltså hemma igen… det känns sådär… Jag har inte hunnit berätta om Ravenna och Kotor än, inte heller om besöket hos kaptenen och i köket. Men det kommer!

Jag kan iaf berätta att vi klev av båten igår strax innan 7 på morgonen och var hemma strax innan 18 på kvällen. Vi kom hem till en väldigt lycklig hund! Medan pälsbollen och jag låg och myste i soffan åkte Martin och handlade de mest nödvändiga samt middagsmat till oss. Det blev sallad från favoritpizzerian, inte för viktens skull – utan för att den är jättegod! Sen tog vi ett par avsnitt av Morden i Midsomer innan vi somnade gott i vår säng!

Många säger ”borta bra men hemma bäst”, det stämmer inte för mej. Det enda jag saknar när jag är borta är pälsbollen och min säng. Nu har jag sovit hemma en natt och är redo för nya äventyr 🙂

Imorse ställde vi oss förstås på vågen och det var inte så illa faktiskt. Två veckor med all-inclusive, trerättersmiddagar och full uppassning resulterade i två kilo. Det är heeeelt ok! Det hade varit betydligt värre om vi inte tagit våra promenader runt båten och om jag gjort sämre val. Jag har inte offrat mej på något sätt, utan njutit av varenda tugga. Att jag hellre valt skaldjur än kött är för att jag tycker om skaldjur inte för att det är mindre kalorier. Men jag kan villigt erkänna att jag saknat lakrits, så det tog jag som efterrätt igår!

Nu är semestern slut och vi väntar inte på ”rätt” dag för att köra igång vårt lite mer nyttiga liv, vi börjar direkt idag! Så det blev den vanliga äggmackan till frukost, promenader med hunden och imorrn är jag tillbaka på gymmet igen. Back to normal direkt lixom.

De där två kilona jobbar jag nog bort ganska snabbt igen, iaf till nyår då vi planerar nästa resa  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *