Rolig vecka!

Rolig vecka!

Skänt att förra veckan är över, det var lite för mycket för min smak. Den här veckan är både lugnare och roligare.
 
Idag kommer min kontaktpojke hit på lunch. Det är första gången han får träffa Vännen så det är lite spännande. Vi ska äta kassler med annanas i ugn. Gott! Sen jobbar Vännen och jag ikväll, jag i Tumba och han i Skärholmen. Men snart kommer vi jobba tillsammans i Tumba, bara en tidsfråga nu…
 
Imorrn ska vi förmodligen äta lunch med Vännens föräldrar, efter en sväng på Rusta för inköp av agilityprylar till Baileys. Sen är det återigen jobb på kvällen. Då är det Kungsholmen och en date med Ninnbeth!
 
Onsdag jobbar vi förmiddagen i Haninge och sen åker vi till Åland med killarna. Baileys får vara hos mormor och åker förmodligen till Öland. Medan vi andra förlustar oss på Ålandsbåten, med buffé och spelmaskiner.
 
Torsdag hoppas jag att meterologerna ändrar sej och ger oss en vacker sol medan vi åker genom stockholms vackra skärgård. På kvällen ska vi bara lata oss här hemma!
 
Fredag har många tagit ledigt, men vi jobbar och hoppas på en lagom lugn dag. Resten av helgen har vi inget inbokat, men ska sitta en hel del med killarnas skolarbete. En del städning både inne och ute blir det nog också.
 
Så jag hoppas på en bra vecka både för er och oss!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *