Romeo & Julia på Göta Lejon

Romeo & Julia på Göta Lejon

Igår var vi alltså på teater. Att FÅ biljetter bara så där, är inget man är direkt van vid så man blir ju jätteglad! Junior avstod dock, han orkade helt enkelt inte eftersom det är tävlingshelg. Så min mamma fick hans biljett och var glad för det  🙂

Johan Wennerstrand som Prins Paris.

Det var kanske lite extra kul för mej att se just den här föreställningen eftersom en av mina gamla sångarkompisar har en av de större rollerna. Att se och höra honom var riktigt kul! Vilken utveckling! Vilken resan han gjort! Rösten, kroppsspråket, ja allt satt som en smäck! Tyvärr hann jag inte få med mej någon blomma till honom eftersom allt kom väldigt plötsligt. Men han fick en hälsning på facebook iaf som jag tror han uppskattade. Jätte kul att se honom var det iaf.

Detta är en otroligt bra föreställning och ett väldigt lättsamt sätt att lära sej den gamla berättelsen och Romeo & Julia. Att Morgan Alling och Calle Norlen skrivit manuset är det absolut ingen tvekan om. Tänk er Morgan Allings kroppsspråk och humor, blandat med Calle Norlens förmåga att skriva och sätt ihop det med den gamla berättelsen så har ni det färdiga resultatet. Ett Romeo & Julia med otroligt mycket humor och akrobatik och fantastiskt bra musik! Klart värd att se för hela familjen!

Så vi var väldigt nöjda med kvällen och är hittills väldigt nöjda med även den här dagen. Vi har precis kommit hem efter vår Viktväktarpromenad. Idag var vi 8 tvåfotingar och tre fyrfotingar. Nu ska vi åka hem till mamma och pappa för lunch och farsdagsfirande. Imorrn ska jag väga mej och det blir spännande!

Ha en bra dag everyhopa och grattis alla pappor  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.