Rösten snart borta igen…

Rösten snart borta igen…

Det måste verkligen vara luften här som inte funkar för mej. Igår när vi kom tillbaka kunde jag prata ordentligt, men efter bara en dag inne i stan så har jag nästan tappat rösten igen.
 
Får nog acceptera att inte kunna prata ordenligt förrän jag är i sverige igen… Hostar gör jag också, trots att jag är jätte duktig att ta medicinerna. Så det får nog bli en läkarundersökning när jag kommer hem.
 
Jag har alltså hittat ett land i världen som inte passar en person som har astma (inte ens minsta lilla doftöverkänslighet). Kan ju vara en bra kunskap… Så mycket som jag har rest, men aldrig har det blivit så här förr. Till och med New York och Mexico City var bättre.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *