Så här gick anställningsintervjuen

Så här gick anställningsintervjuen

Igår var det alltså dax. Jag drog på mej den kritstrecksrandiga kostymen och kom dit 2-3 minuter innan tid – perfekt alltså.
 
Jag fick träffa två kvinnor, den ena var personalansvarig och den andra nån slags gruppchef (kvinnlig polis). Båda jättetrevliga och proffsiga. Jag fick en fika och serverades sen en miljon frågor på löpande band. ”Vad är dina svagheter resp styrkor” Hur skulle din omgivningn resp gamla arbetskamrater beskriva dej” ”Vad är dina drömmar” ”Vilka jobba du bäst resp sämst med”? Massa olika grejer. Sista frågorna handlade förståss om jag har något missbruk, tidigare straff osv eftersom det är ett arbete hos polisen.
 
Det var en rolig intervju och jag tyckte inte att jag fastnade på någon fråga, utan svarade så ärligt jag kunde. Om två veckor får jag veta hur det gått. Vi är 20 pers som slåss om 5 tjänster… så chansen är ju ganska bra ändå. Och då var det ändå över 300 sökande…
 
Så Ni får allt fortsätta hålla tummarna!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *