Så himla kul!

Så himla kul!

Nu är jag stajlad och fotad. Skiiitsnygg förståss  😉
 
Senior, jag och Baileys tog tåget in till stan (som nästan var på tid). Vi gick från Södra station cirka 15 minuter in på söder höjder. Vi kom fram till en studio där jag skulle fixas och sen fotas. Senior höll ordning på Baileys som förståss skulle nosa på allt och alla.
 
Jag sminkades och kläddes och placerades först brevid en våg och en massa VV-material. När de bilderna var tagna och alla var nöjda, tog man bort vågen och ställde in en fotölj istället. I den skulle jag sen sitta i andra kläder och frossa i smågodis. Jag kan väl säga att det var den absolut GODASTE plåtning jag gjort nångång! Tänk att på kommando tugga i sej skumbananer och dessutom få betalt för det…  😉
 
Allt som allt tog det väl 2,5 timma ungefär. Sminkningen blev riktigt bra och håret jättefint. Jag har inte tagit bort något, utan tänkte chocka mina medarbetare i kväll. De kommer inte känna igen mej, för jag är riktigt läcker!
 
Kul var det iaf och det ska bli väldigt spännande att se hur allt blir i tryck. Det blir om ett par månader, men jag återkommer nog om det.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *