Så jäkla surt!

Så jäkla surt!

Var uppe redan vid 7, idag med. Golvkillarna kom strax efter 7.30, jag var mer död än levande. De fixade lite i badrummet och så kom Tomten också hit efter en stund. GolvMicke börjar rulla av plasten av golvmattan och ser lite tveksam ut… han rullar ut lite till och ser ännu mer tveksam ut. Så säger han ”Det här kan inte vara rätt”. Luften går ur mej.

Jag ringer till Vårby Färghall där vi köpt mattan och kollar med dem. Det visar sej att vi beställt rätt matta, men fått fel levererad. Den vi har på rullen ser ut som den vi beställt men är inte för våtrum. Vi har fått fel, trots att vi gjort allt rätt.

Det slutar med att Färghallen beställer min matta direkt och får den levererad imorrn, nån gång under dagen. Jag kan lova att jag inte var särskilt mild i tonen när jag sa att jag kommer ligga på dem som en igel hela dagen imorrn tills jag har mattan hemma hos mej. Kille i telefonen sa bara ja, ja, ja och lovade att göra allt han kan för att få den så tidigt som möjligt. Hade jag tid skulle jag åka till Tollarp i Skåne och hämta den själv, det var nästan så Tomten åkte direkt.

Det handlar ju om att mattläggaren är inbokad på annat och att rörmokaren och snickare är bokad till fredag osv. Det är ju en massa folk inblandade som trots allt har annat att göra än att hänga hos mej och vänta på en matta. Så nu vete sjutton om jag får nåt badrum klart till helgen, men som jag sa till Tomten. Jag är nöjd bara jag har ett fungerande badkar på fredagkväll så att vi åtminstone kan tvätta oss hemma igen. Det är huvudsaken!

Men det ska väl vara själva f-n att det alltid ska krångla! Vi som gjort allt den här gången för att allt ska gå så smidigt som möjligt. Skit oxå!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *