Så regnar det igen :-(

Så regnar det igen :-(

Junior är ledig idag och skulle lära Vännen åka inlines. Så regnar det… Jaja, de kanske kan komma ut en liten stund ändå?
 
Jag tog sovmorgon och har inte ens ätit frukost än. Ska gå ner och göra Vännen sällskap strax. Vi brukar äta frukost var för sej, han går vanligtvis upp ganska mycket tidigare än jag. Då sitter han och kollar inspelade program typ House och Prison Break som han inte hunnit se och som jag inte följer.
 
Han åker och jobbar en sväng mitt på dagen, då ska jag och Junior ta en lång promenad med Baileys förbi brandkåren. Junior har fått klart med sin prao där och ska bara få en lapp ifylld. Sen kommer kontaktpojken och äter lunch med oss, idag ska han få fisk. Vid 15-tiden är det dax för mej att åka och jobba. Har ingen lust alls idag…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *