Så vare julafton och dan för dan :-)

Så vare julafton och dan för dan :-)

Killarna har gått med sin pappa till farmor och farfar. Där ska de äta frukostgröt, fika och öppna julklappar. Jag har önskat varsin kostym till dem flera gånger under 2010 och det är ju sååå dyrt!

De brukar vara borta hela förmiddagen och komma hem vid 12-13. Under tiden ska vi banka pengar och hämta en kikare som vi fått låna. Jag gillar Facebook! Skrev i min logg att jag behövde låna en kikare från någon i närheten och fick svar direkt. Gjorde likadant när jag ville låna en bok för ett tag sen och fick napp direkt. Man når så många människor på en och samma gång och det är så enkelt att få svar på en fråga eller efterlysning. Responsen är enorm många gånger.

Vid 15-tiden åker vi till min mamma. Dit kommer också min faster med familj (faster, farbror, två kusiner med respektive), Martins föräldrar och min farmor. Allt som allt blir vi 15 personer plus Baileys. Det blir förståss Kalle, julbord och julklappar. Så kommer vi väl hem vid 21-tiden eller nåt ikväll. Brukar inte bli mycket senare än då. Vi sitter gärna här hemma och myser med killarna, kanske spelar spel eller tittar på film. Just ikväll blir det nog att packa ryggsäckar, det är bara 35 timmar kvar nu…

Jag hoppas verkligen ni får en GOD JUL, precis en sån som ni vill ha.
Ta det lugnt om Ni ska ut och köra, verkar bli många olyckor i år.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *