Sagt hej 100 gånger

Sagt hej 100 gånger

Idag tog jag morgonpromenaden tillsammans med killarna när de skulle till skolan. Baileys kände direkt var vi skulle och sprang glatt hela vägen och tog sikte på ”sin” bänk långt innan vi kommit fram.
 
Han vet ju att det alltid kommer fram massor med elever som vill klappa honom och prata en stund. Så även idag. Nu var det ju länge sen sist, så det var många som kom fram och skulle berätta lite om sommaren. 99 % Av alla som gick förbi hälsade, så jag har sagt HEJ minst 100 gånger idag. Men jag tar det som en komplimang att bli hälsad på, en morsa som jag  😉
 
Så promenaden är alltså avklarad. Nu ska jag läsa DN och sen sätta mej och jobba en stund. Har en massa annat som ska fixas idag, städa, handla, BAKA (jag som aldrig bakar) och lite sånt. Det är ju kräftskiva imorrn!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *