Sånt som inte syns…

Sånt som inte syns…

Hösten är på väg…

Idag har vi gjort en massa grejer som vi velat få gjorda men som inte syns att man har gjort. Fattar ni?

Vi började med att gå en lång promenad med Baileys. Vi åkte upp till Harbrostugan och gick varvet som är 6,5 km och tar ca 1 timme att gå. På vägen kollade vi efter svamp och Baileys fick bada. Drygt 10 000 steg senare var vi hemma igen. Då kändes kroppen så där lagom motionerad och man är  nöjd med det man gjort. Väl hemma igen fixade Martin en sallad som vi åt till lunch.

På Öland har vi bara SVT1, SVT2 och Fyran. Hemma följer vi en del serier på de andra kanalerna, de har vi spelat in under våra semesterveckor. Nu på eftermiddagen tog vi ett rejält tv-maraton med ett gäng Projekt Runway på raken. Samtidigt tömde vi min mobiltelefon på bilder och jag fixade ett sommaralbum på Facebook. Martin pillade med sin nya IFån som han köpte igår.

Att jag tömde mobilen var mest för att kunna radera en massa bilder och få mer utrymme i den OCH för att det låg bilder där som ska till Viktväktarna. Vi fick nämligen en helt sanslös leverans i veckan som någon på vägen hade misshandlat, så mängder med grejer var trasiga. Så de bilderna ska nu skickas till kontoret, så får de reda ut vem som ska tas i örat.

Alltså har vi gjort grejer som vi behövt göra men som inte syns. Ska väl kanske köra en tvätt också, men det syns iaf  🙂

Martin står och fixar pizza till middag. Senior har precis kommit hem från jobbet och Junior kommer om en stund. Ikväll ska Senior vara taxi åt sin Gudfar och Junior ska nog på bio, så vårt maraton fortsätter väl… men då blir det nog Good Wife istället.

Inser när jag ser på våra sommarbilder att vi haft en otrolig tur med vädret i sommar. Medan många suttit fast i regn har vi haft strålande sol på Öland. Vi som alltid brukar ha otur med vädret, kanske turen är på vår sida nu? Visst var det en tuff start på sommaren med en massa tråkigheter, men det har också ordnat upp sej och nu är jag nästan säker på att skiten är över. Alla mår bra igen och det känns som att sommaren 2012 blev helt ok ändå.

Nu ska bara hösten bli minst lika bra! Det tummar vi på  😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *