Senior blev nästan överkörd!

Senior blev nästan överkörd!

Ibland får man nästan hjärtstillestånd, idag har jag varit nära ett…
 
För en liten stund sen kom Senior hemcyklandes i full fart och med andan i halsen. ”Jag blev nästan överkörd av en bil på gångbanan!” Man fattar inte riktigt när man blir inkastada i en händelse sådär, så jag greppade inte alls vad han sa. ”Han som körde stack därifrån, bilen står kvar helt krockad på gångbanan”.
 
Va? Jaha…  På med skorna och iväg till gångbanan. Den jävel som försökt köra på min unge har inte länge kvar att leva!!! Greppade kameran innan jag sprang iväg. Mobilen låg kvar hemma, men morfar som också var hos oss ringde polisen.
 
Å mycket riktigt! Där står en kvaddad bil på gångbanana, bromsspåren går härs och tvärs en lång bit. Föraren syns inte till. Senior berättar att föraren låste bilen och vinglade därifrån… aha, en narkoman eller nåt alltså.
 
Nu börjar grannarna att strömma till, ytterligare en förbannad förälder med sin chockade son i hälarna. Han hade varit ytterst nära att träffas av bilen. Efter en liten stund kom polisen, de tog uppgifter av barnen och körde sen runt och letade efter mannen. Det var tydligen många som ringt polisen, bilen har kört runt halva Tumba och många har sett honom.
 

 
Det var rena turen att ingen kom till skada, den här vägen går alla skolbarn. Usch! Vad som helst hade kunnat hända!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *