Sista Traderahelgen

Sista Traderahelgen

Igår avslutades ett gäng auktioner på Tradera och även denna gång blev vi av med en massa grejer. Jag hade bla ett gäng vinterstövlar som jag ville bli av med och dessa såldes för ett helt ok begagnatpris. Nu blir det nog inga flera auktioner för i år. Så just nu packar jag och om en stund ska jag gå till centrum och skicka de grejer som redan är betalda.

Samtidigt ska jag besöka apoteket X 2… jag är jätteglad för den nya apoteksreformen som gör att man har flera apotek att välja på. Men en av Seniors mediciner kräver lite mer kunskap och då är det bäst att gå till det gamla invanda apoteket där de känner till oss. Allt annat tar jag på Ica Maxi när vi veckohandlar, supersmidigt! Anledningen till att jag måste gå till ytterlkigare ett apotek idag är att de bara hade en av tre mediciner hemma sist, så jag ska hämta resten idag.

Båda killarna är lediga idag, känns lite som en mjukstart på jullovet. Vi hämtade Junior klockan 2 inatt i Solna när han kom från simtävlingarna i Göteborg. Det var en riktigt glad kille vi fick hem, med många nya personbästa i bakfickan  🙂 Så man känner sej lite mysko i kroppen när natten blev lite fel i sömn, kanske blir en tupplur innan jobbet.

Helgen känns riktigt bra! Vi fick massor gjort, men allt var utan tidspress. Alla julgrejer är på plats och huset är ok städat, inte tipptopp – men ok. Man kan ta hem folk igen… All bokföring är gjord och resterande 3 arbetsveckor är planerade. På onsdag kommer våra nya kökluckor, samma dag som Martin ska dra ut två tänder… undrar om han kan jobba på kvällen eller om jag får jobba ensam medan han har ont i munnen och byter skåpluckor?

Ikväll ska vi på vårt första medlemsmöte med vårt nya parti, det ska bli spännande! Det känns som vi har en bra vecka framför oss! Å du… glöm inte min tävling i förra inlägget…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *