Unna dej…

Unna dej…

… eller nån annan en massage!

Min kompis Melissa har ett jättemysigt litet kryp-in där hon utför en massa grejer. Det minst ”konstiga” är helt vanlig massage. Sen kan hon spå i tarot, göra healing, prata med andar och en massa annat. Hon har bla sett min bästa kompis hemma i mitt kök och då hade hon ingen aning om vem det var hon såg eller att min bästa kompis var död… lite creepy kanske, men jösses va intressant!

Iaf… jag bokade in en helt vanlig massage hos henne och idag mellan 17-18 fick jag den! Jag fick ju presentkort på en behandling hos en annan massör när jag fyllde år som jag utnyttjade för ett par månader sen. Den va ok, men jag jag vill ha en mer djupgående massage som man verkligen känner. Så nu ville jag testa Melissas… å jösses va skönt det va! Och va ont det gjorde…

Min rygg är sned och jag har ont mest hela tiden, men man vänjer sej så man tänker inte på ontet till slut. För än nån är där och klämmer… Melissa hittade både det ena och det andra… jag sa att hon fick göra vad hon ville; massera, healing och alla andra trollkonster som hon kan. Efteråt kände jag hur hon tagit bort väldigt mycket av mitt onda, men det kommer att behövas en mer regelbunden behandling för att fixa resten. Så jag ska tillbaka!

Om ni andra söker en bra massör, som inte kostar skjortan men som verkligen är värd att besöka – då ska ni ta kontakt med Melissa. Här kan ni läsa om hennes behandlingar och boka tid. Unna er själva ett besök hos henne, eller varför inte ge bort en behandling/presentkort till någon i julklapp. Jag kan lova att både du och den du ger gåvan till blir nöjda. Det var superskönt!

Nu har jag parkerat i soffan och tänker inte göra ett enda handtag till förrän imorrn 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *