Sista vardagen innan jul

Sista vardagen innan jul

Så har man bara idag på sej att införskaffa allt man glömt… tror inte jag glömt något. Medan alla andra fokuserar på julfirande, är vårt fokus mest inställt på RESA.

Igår bytte jag resväskor, så nu har vi en stor och två lite mindre. Jag huserar ensam i den stora tillsammans med allt ”plock” dvs en del mediciner, nyårskläder, böcker osv. Martin har en egen mindre och killarna delar på en mindre. Så det blir tre resväskor och varsin ryggsäck. Tight om vi vill köpa något, men då får vi låta bli. Souvenirer är ändå ganska onödiga, vi har ju bilderna och minnen. Killarna kanske vill köpa en tröja eller nåt, det får plats!

Idag ska jag leta fram vår andra kikare, men jag misstänker att jag inte hittar den. Får kolla med pappa om han har nån. Jag ska gå igenom packningen en sista gång, nu när jag tvättat allt – förmodligen plockar jag bort ytterligare onödiga prylar. Ryggsäckarna ska börja fyllas, måste tänka igenom dem ordentligt eftersom det inte är helt ovanligt att bagaget kommer bort. Så vi måste ha mediciner och annat viktigt i handbagaget.

Så var det visst julafton imorrn! Martin ska åka och fixa det sista för hans del, Junior har åkt till stan för att fixa nåt, jag och Senior ska rulla köttbullar. Men det är inte köttbullar till julafton, utan till lunchen idag. Vi gör mycket, så vi kan frysa in. Ikväll ska killarna till sin pappa på uppesittarkväll. Vi jobbar och sen ska vi äta räkor, avocado och bara ha det mysigt.

Åsså får vi ju inte glömma att köpa Expressen! 😀

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *