Sitter här på jobbet…

Sitter här på jobbet…

Vännen håller sin lektion och jag har gjort allt jag kan med kassan. Så då finns det lite tid att surfa runt och kolla in hos er andra.
 
Just nu pratar han om picknick-mat, grillade kycklingar, potatissallad och en massa annat gott. Jag fick nöja mej med en äggmacka jag… Nåja, han har lovat mej något extra på onsdag  😉  På onsdag firar vi nämligen 4 månader och han kommer hem låååångt före mej.
 
På onsdag ska vi inte jobba tillsammans. Jag är kallad till Länsrätten för min första sittning i migrationsdomstolen. Jag har fått ärendena och läste in mej på dem – inga roliga grejer. Hur sjutton ska jag kunna ta beslut om att skicka barn tillbaka till tex Irak??? Blääää! Antar att det är något som får mej att växa som person och att det är bättre att jag med stort hjärta sitter där än att någon hjärtlös typ bara sitter och skickar iväg folk till kanske en väldigt mycket föritidig död???
 
Så jag kommer verkligen behöva en stor famn att komma hem till. Jag tror inte att jag klarar att sitta där mer än en gång… men man måste ju prova, eller hur???
 
Nu måste jag jobba igen  😉
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *