Ångest inför imorrn…

Ångest inför imorrn…

Imorgon ska jag ha min första sittning i Migrationsdomstolen och jag har sån ångest. Jag vet vilka ärenden som ska upp och har ingen aning om hur jag ska kunna sova gott varken inatt eller imorrn kväll.
 
De flesta ärenden har man bara på papper, men en av de överklagande kommer vi att träffa. Det känns iaf bra att höra hans berättelse på riktigt och inte bara läsa om den, även om jag gjort det också.
 
Jag tycker inte om mitt uppdrag i Länsrätten, men ville ändå passa på att prova olika domstolar och olika måltyper när jag hade chansen. Men jag kan uppriktigt säga att jag inte kommer tacka ja till fler pass i Migrationsdomstolen… tror jag. Om jag mår så här dåligt dagen innan, så är det lixom inte värt det. Samtidigt så ska ju någon göra jobbet… 
 
Jaja, det innebär iaf att jag får en lunch på TV4 med chansen att träffa lite fd arbetskamrater. Det är det positiva… osså när jag kommer hem har Vännen fixat middag. Det blir skönt att komma hem imorrn, att krypa in i en stor, härlig famn och glömma dagen.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *