Självvald ensamhet är skön

Självvald ensamhet är skön

Alla tre grabbarna är och spelar innebandy. Jag och Baileys är ensamma och det är sååå skönt! Får man bara välja den själv, så är ensamheten helt ok.
 
Jag hittade en köksbänk jag ville ha utan några större problem. När grabbarna hade åkt iväg kom min pappa hit och satte fast två av skivorna, imorrn tar vi de andra två. Det blev skiiit snyggt! Jag har ett vitt fejk-trägolv, vita skåpluckor och numera fejk-granitbänkar i svart.
 
Medan grabbarna varit borta har jag torkat inne i alla kökskåp och utanpå luckorna. Jag har flyttat in i ett åpar skåp hittills, tömt två flyttkartonger. Bara två kvar…
 
Jag har lyckats dammsuga nästan hela huset, hängt en tvätt, städat upp i tvättstugan och varit ute en sväng med Baileys. Snart kommer grabbarna hem igen och då ska vi äta pizza. Så det är väl bäst att jag ställer mej och gör den nu…
 
Det känns så jäkla skönt att köks-kaoset är över! Baileys mår bra, jag har nästan slutat hosta, barnen är glada och jag har vännen! Tänk att även mitt liv kan se så ljust ut!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *