Ska nog starta en mat- och bakblogg!

Ska nog starta en mat- och bakblogg!

Min matlagning de senaste dagarna har varit totalt outstanding, så jag tänkte att jag kanske borde starta en mat- och bakblogg  🙂

Nä! Skojar bara! Alla som känner mej vet att det är fullständigt omöjligt. Hur skulle jag kunna hålla mej till ett ämne bara? Trodde ni det var maten som var problemet? Jag? Mat och bak… ni har rätt… hur skulle jag kunna fylla en blogg med mat och bak, möjligtvis misslyckad mat och bak. Jag håller mej nog till min spretiga men hjärtliga blogg. Där ämnena blandas friskt!

Det har tillkommit lite nya läsare och därför tänkte jag presentera mej igen.
Jag heter Marlene och har precis fyllt 45 år. Männen i mitt liv är Senior, 21 år, Junior, 20 år, Martin 42 år och pälsbollen Baileys, 8 år. Min fina, fullständigt galna och underbara familj. Som ibland trasslar till livet för mej, men på nåt sätt landar vi ändå alltid på fötterna.

Sönerna har fasta jobb och körkort, Junior har köpt ett litet radhus medan Senior väntar på lägenhet. Martin har sadlat om och precis fått sitt första fasta arbete med månadslön, idag kom den första!!!

Vem är jag då? Efter 8-9 år i kassan på Viktväktarna gick jag hem för att bli hemmafru för snart ett år sedan. Jag skulle genomgå några operationer och ta hand om min hälsa (har bla fibromyalgi). Det gjorde jag också… å det var jätteskönt att rå sin egen tid och ta hand om sej. Men så fick jag en idé, jag får det ibland, och berättade om min idé för Martin. Jag hade länge funderat på ett webbmagasin och nu hade jag funderat klart. Martin tyckte idén lät jättebra och två dagar senare hade han byggt en tidning åt mej! Det var bara att börja skriva för glatta livet.

Idag har jag alltså ett livsstilsmagsin på nätet som heter Du i Fokus, där jag skriver om alla guldkanter i livet, tips och idéer. Här finns allt! Recept, restips, mode, inredning, teknik och en massa annat. Det här innebär att jag jobbar jämt, men hemifrån och inte tjänar ett öre, än så länge. Men det hade jag ju inte gjort som hemmafru heller  🙂

Bloggen finns förstås kvar, den är som den är med skiftande ämnen som speglar mitt halvgalna liv. Här finns allt om mina operationer ( bla bröstförminskningen) för att få ett hälsosammare liv, min ständiga viktkamp, min träning och löpningen som jag älskar, familjen galenpannas äventyr, resor och upplevelser. Allt som inte passar in här finns i magasinet och ibland finns det på båda ställena.

Jag är väl medveten om att jag inte är som alla andra, ibland är det bra – ibland är det mindre bra. Det kan hända att näsan sticks ut lite för långt ibland, men oftast håller jag mej inom gränsen för vad man får säga… oftast…

Nu när ni vet lite mer vem ni har att göra med, så hoppas jag att ni tittar in igen och även har koll på magasinet. Det händer saker lite överallt, missa inget! För att vara på den säkra sidan kan ni följa mej på Instgram, bloggen på FB, Du i Fokus på Instagram och Du i Fokus på FB.

Ha en fantastisk onsdag!
/Marlene – fd Ensamma Mamman

MISSA INTE TÄVLINGEN!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *