Skällde på hela partistyrelsen

Skällde på hela partistyrelsen

Jag blev lite uppeldad och var väldigt irriterad. Kristdemokraterna nonchlerar handikappfrågorna och måste bli bättre på att hantera alla frågor som handlar om funktionshinder. Riktigt så snäll som jag låter nu var jag inte…. jag kallade partistyrelsen för nonchalanta och lite annat…
 
Men jag gick av scenen följd av en applåd och fick många peppande kommentarer efteråt. Jag kanske gick liiiite för långt, enligt mej själv… men enligt andra så behövdes det.
 
Min motion fick iaf avslag, så mycket bryr man sej alltså. Ska bli spännande att se om de tar till sej vad jag sagt. I bästa fall visar det sej i senare arbete, kanske i form av en arbetsgrupp?
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *