Snacka om personliga bågar!

Snacka om personliga bågar!

Igår gick allt i en rasande fart! Jag stökande undan det jag hann innan lunch och tog sedan pendeln in till stan för att möta Martin. Jag blir oftast väldigt stressad bara av tanken att åka in till stan, men igår var det helt lugnt faktiskt. Jag kunde tom se fram emot det lite grann  🙂

Vi käkade lunch och gick sedan till Favoptics lokaler på Mästersamuelsgatan. En liten nostalgitripp fick jag när vi passerade gamla Filmstadens lokaler… första bion jag jobbade på… vilka fester, vilka härliga arbetskamrater. Ljuva tider!

Väl framme kunde vi kolla på bågar, men inte så mycket mer. MEN eftersom jag inte hittade det jag ville ha när det gäller mönster och färg på själva skalmarna så visade de oss hur vi själva kunde designa mina glasögon för att få dem precis som jag vill utan extra kostnad. Sånt gillar jag: utan extra kostnad  🙂

På väg till tåget gick vi förbi Skopunkten och där stod ett par stövlar och ropade på mej… de ville följa med mej hem… och när vi tittade lite mer så var det ett par som ropade efter Martin också. Så skokompisarna fick följa med oss hem och vi vet inte riktigt hur kassaapparaten räknade, men nåt fel blev det nog eftersom Martins stövlar bara kostar 99 kr… Nån sån prislapp såg vi inte, men vi var lika glada för det! Sen sprang vi in på Hötorgshallen och köpte lakrtisté och hallonlakritsté till mej. Så nu har jag te så det räcker en låååång tid framöver.

När vi kom hem började jag kolla runt på Favoptics sida. Jag testade lite olika mönster, men det blev inte riktigt bra. Det enda jag visste var att jag ville ha svart och guld, så jag kollade runt på olika bilder på google men hittade inget. Martin frågade vad jag ville ha och sen började han leka i nåt bildprogram. Å där satt den! Svarta skalmar med tassavtryck och mitt namn i guld. Det är bara så jag! Så nu är nya glasögon beställda, i bästa fall mitt sista par någonsin. Det blev progressiva glas med såna där solglas som blir mörka ju ljusare det är och antireflex för bara 1765 kr! Me like!

Kvällen tillbringades i tv-soffan med killarna. En himla bra dag helt enkelt!

Så billigt, enkelt och bra! Progressiva glasögon under tusenlappen, alltså kan man ha fler att byta med. Har köpt glasögon här i flera år, säkert 7-8 par hittills och är såååå nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *