Snart 6 månader sen…

Snart 6 månader sen…

Nu är det snart 6 månader sedan mitt politiska liv i kommunen blev ”avbrutet”.  Jag var ju lite obekväm för att ha kvar… så jag fick inga uppdrag den här mandatperioden. Men i länet och landstinget tycker man tydligen att jag gör bra saker, för där fick jag nya, intressant uppdrag.
 
De här månaderna har varit både avkopplande och frustrerande. Det har varit väldigt skönt att slippa gå på en massa möten och vara borta från barnen flera kvällar i veckan. Dessutom hade vi ju tid att skaffa hund just tack var det.
 
Men det har också var en tid full av frustration. Det är så mycket jag vill förändra i Botkyrka, som jag nu inte får möjlighet att lägga förslag om. En massa frågor som nu inte ens kommer upp i dagsljuset.
 
Men jag antar att min tid återkommer, nångång…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *