Snart avfärd

Snart avfärd

Då är väskorna packade och står på rad i hallen. Böcker, tidningar, filmer och annat bra-å-ha är också nerpackat, så får vi se hur mycket vi kan ta oss igenom på våra drygt tre lediga veckor. De matvaror som vi har behov av och som inte finns att köpa i vår butik på Öland är inhandlade och ska också packas ner. Kylen och frysen här hemma är fyllda till husvakten; den livfarliga sonen  🙂

Hemmet är röjt och dammsuget, tvätten är vikt och bortplockad. Gräsmattan är klippt och soptunnan tömd. Så då är väl det mesta klart för avfärd. Senior ska bara jobba klart och sen ska det sovas några timmar. Imorrn bitti kör vi de 50 milen till vårt paradis på Öland.

24 dagar! Så lång tid ska vi vara där! Vi ska gå långa promenader, äta hälsosamt, läsa, lyssna på ljudböcker och sommarprogram, ligga på stranden, träffa släkten och bara njuuuuuta! Ladda batterierna inför höstens utmaningar.

Baileys ligger här totalt ovetande och sover brevid mej. Han tycker inte om att åka bil, utan tjuter tills vi är förbi Södertälje… minst… Men sen när han får hoppa ur bilen på Öland är han lycklig som en nyutsläppt kalv. Han älskar att vara där och gå runt och jaga katterna från tomten och träffa rådjur och harar på kvällspromenaderna. I år hålls han nog kopplad mestadels när vi ät ute och går, han stack lite för många gånger förra året  🙁

Allt som återstår nu är att stuva in allt i bilen och se hur mycket som får stanna kvar hemma… sen ska den lille sonen pussas i pannan. Guuud va han kommer att längta efter mamsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *