Snart freeeedag!

Snart freeeedag!

Bara en dag kvar så är det äntligen helg! Som jag sett fram emot just den här helgen! En helt obokad helg!

Imorrnbitti åker Junior till Göteborg på simtävlingar. Den här gången utan oss, vi följer allt via internet och sk live-timing. Då är vi med, fast vi sitter hemma lixom… Han åker med skolan och den klubb som skolan tillhör. Hans egen klubb ska inte dit, så det är helt nya kompisar han kommer att umgås med. Hur spännande som helst!

Senior jobbar hela helgen på sitt Mc Donalds, så är han nöjd och glad 🙂

Martin och jag har massor med grejer som vi ska fixa, men även om det är mycket så finns ingen tidspress. Vi ska ha långa sovmornar och noll stress! Imorrn är dagen avsatt till bokföring, som vi ligger lite efter med. Vi ska handla och panta ett berg med flaskor och ta en sväng till sopen.

Medan han sitter med bokföringen ska jag ge mej på att hitta vardagsrummet igen. Det står fortfarande badsrumsgrejer där och de måste stå kvar ett tag. Men all annan skit ska bort, så vi kan få plats med julgrejerna. När Martin är färdig med pappersjobbet ska han hjälpa mej upp med alla jullådorna. Sen får vi gå igenom varenda grej och se om det fungerar efter översvämningen vi hade i april. Det som fungerar ställs fram och det som är trasigt åker i soporna. Granen har nog rostat ihop…

Innan allt detta är gjort har det nog blivit lördag… då har jag bokat in lyx åt mej! På lördagkväll ska jag nämligen få massage en timme, sen äta gott kanske dricka lite vin, kolla på tv och äta lite godis. En riktigt skön kväll hoppas jag att det blir! Det är vi värda när allt det andra är gjort och efter vårt slit med ombyggnationer mm. I bästa fall har vi alltså ett städat hem på lördag, som vi bara kan koppla av i fram till jul.

Julklapparna är inköpta och inslagna. Så får vi se om vi har någon gran att lägga dem under 🙂

Hur ser er helg ut?
.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *