SOL!!!! VÅREN ÄR HÄR!!!

SOL!!!! VÅREN ÄR HÄR!!!

Gårdagen var inget vidare. Ställde mej på vågen och åkte på stordeppen. I tisdags fick jag veta att min rygg är inflamerad och att jag måste äta äckliga mediciner och hålla mej stilla. De där medicinerna har jag tagit förr och jag går upp i vikt så in i bängen att jag vägrar att ta dem – men den här gången måste jag… suck!
 
Så gårdagens vägning resluterade i att jag vägrade äta annat än grönsaker och frukt. Av mina 17 points åt jag 7,5 och det hade jag tänkt fortsätta med så länge jag klarar det. Så här mycket har jag inte vägt på väldigt länge och jag mår så himla dåligt av det. Så nu blir det att skärpa sej ett tag: mer motion och mindre mat. Med mycket frukt och vatten blir man inte hungrig.
 
Idag känns det bättre. Solen skiner och jag är ensam hemma hela dagen. Ska ta en lång promenad med Baileys och sen sitta ute och läsa en massa grejer som jag måste gå igenom. Eventuellt tar jag ett tag i trädgården också och byter däck på bilen. Helgen är full av tävlingar, så det är idag jag har chansen att göra det jag vill.
 
Hoppas Ni alla får en bra dag – det är upp till er vet ni…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *