Solen skiiiiner!

Solen skiiiiner!

Vaknade av solen som sken in i sovrummet. Det är svinkallt ute, men i solen är det varmt. Så kanske man skulle skotta av runt platsen på baksidan och ta en fika där idag?

Martin och Baileys sover fortfarande. Jag ska nog börja dagen lite smått på egen hand. Ganska skönt att pyssla runt i ett tyst hus. Hela dagen kommer handla om en massa pyssel. Jag ska skriva veckans infobrev till våra medlemar, plus pepp-mail till några medlemmar som har det lite jobbigt just nu. Jag ska samla ihop lite gamla mötesprotokoll från Astma och Allergi som ska ner i den stora lådan med allt annat, det är det sista som ska ner där. Nu ska bara adressen letas fram och så får Martin köra iväg den nästa vecka.

Oj, nu vaknade visst Martin 🙂
Han ska iväg till sina föräldrar med grejer han hämtade i deras gamla lägenhet igår. Sen åker han och handlar. Jag ska försöka gå ut med Baileys en kortis. Jag vet att jag inte borde, men med så fint väder är det nästan böter på att sitta inne. Vi kan ju gå en väldigt kort promenad eller fixa lite på tomten… I övrigt ska vi fixa våra tradera-auktioner. Hela vardagsrummet är fullt med böcker och grejer. Allt ska fotas, vägas och mätas och läggas ut på nätet. När vi har gjort det kan grejerna ställas ut i förrådet medan man väntar på att auktionerna ska avslutas nästa söndag. Tänk va mycket plats vi skulle få om allt såldes! Det är 5 el 6 backar fulla med böcker och en flyttkartong med prylar. Ger i bästa fall både plats och pengar 🙂

Detta ska vara gjort innan kvällen, då killarna kommer hem. Jag vill ha ordning här hemma inför helgen. Så jag kan rå om dem ordentligt! Vill inte ha ett städningshot hängande över mej. Senior kommer nog vid 15.30 och Junior vid 19.30. Senior är tydligen en halv meter längre numera, detta hände efter första övningskörningen häromdagen 😉 Morfar berättade att Senior varit lite osäker och tyckt det var lite läskigt, men att han greppat tekniken snabbt och var helt lycklig när han klev ur bilen. Kul Kul! Junior är nog supertrött, han har ju sovit ihop med tre killar den här veckan varav en har snarkat ganska högljutt. Så han får nog en liten sovmorgon imorrn. Baileys kommer bli överlycklig när alla är hemma igen!

Så jag hoppas och tror på en bra dag. Det kan inte bli annat med den solen! Jag har tre lediga dagar framför mej, dem tänker jag förvalta väl! Trevlig helg på er!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *