Sommaren är borta nu…

Sommaren är borta nu…

Sov väldigt dåligt under natten, så jag trodde inte att jag skulle få nåt gjort alls idag. Men så här med facit i handen kan jag konstatera att en hel del blev fixat faktiskt.

Vi fick till slut ordning på rabatterna och har nu fyllt på med sten överallt. Den sten som är över ska vi försöka sälja och en del behövde mina föräldrar till nåt… på nåt sätt måste vi tömma säcken som står på uppfarten. Det är väl en halv kubikmeter kvar eller nåt, kan ju vara trevligt att få lite pengar tillbaka lixom.

Vi har tvättat, vikt ren tvätt och lagt in i skåpen. Sommarkläderna och skorna är undanlagd för den här säsongen. Tyvärr har vi ingen resa att se fram emot i vinter så kläderna behövs inte på ett tag.

Vi har städat av på altan, rullat ihop mattorna och sopat rent. Ett par ljusslingor har satts upp för att göra det lite mysigare ute. Det är så himla trist att komma hem när det är mörkt och har man glömt att tända så hittar man inte nyckelhålet. Så nu är en grangirland uppsatt utanför dörren som är satt på timer och börjar lysa vid 18-tiden. Så nu behöver vi inte komma ihåg att tända och slipper stå och mickla med låset. 

Inne har vi möblerat med ljus lite överallt och haft tända halva eftermiddagen. Det är nog det enda som är bra med hösten, just det där att tända ljus, krypa ner under en filt med hunden och glo på nåt på tv. Idag var det ett par avsnitt av Glee till middagen. Å jag har fixat mina naglar, jag som nästan aldrig har nagellack. Samtidigt har jag pratat med Smile i Gambia över chatten på Facebook. Han letar jobb för glatta livet, så vi ska skicka ner pengar så han kan ekipera sej lite så han ser bra ut när han pratar med eventuellt arbetsgivare.

Jag sitter här med mina ljus och mår ganska bra. Martin sitter och pluggar, Senior kollar på nåt på tv. Snart ska vi sätta oss tillsammans och kolla på Moréus och sen Bron som börjar ikväll. En serie som vi verkligen gillade och vill se mer av. En lugn söndagkväll alltså, välbehövligt inför en hektisk vecka… vid 10 imorrn kommer tv-teamet från SVT, utbildning på kvällen och sen rullar det på hela veckan. Men på fredag har jag skrivit LEDIG med stora bokstäver i almanackan och så ska det bli!

Dax att tända fler ljus och krypa upp i soffan med en kopp te  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *