Sondag i Krakow

Sondag i Krakow

Vi tog en liten sovmorgon, det behovdes efter gardagens strapatser. Vi har itne pratat sa mycket om vara upplevelser an, men jag tankte prata lite med barnen om en stund. Jag har latit dem bearbeta det vi sett pa egen hand, sa att de kan ta allt i den takt de behover. Ska bli spannande att hora vad de tyckte om gardagen. Vi har iaf sovit gott inatt.
 
Nu ska vi aka till Saltgruvan som ligger i utkanten av Krakow. Eftersom det ar sondag och Polackerna gar i kyrkan sa vet vi inte vad som ar oppet eller ej. Gruvan vet vi har oppet, men sen ska det bli lite shopping ocksa – vi far ga dit det ar oppet helt enkelt. Vi ska handla lite klader tankte vi, det ar billigt har.
 
Killarna kopte sina souvenirer redan forsta dagen, men jag har en grej som jag vill ha. Nar jag var i Warzawa kopte jag en runt tavla i plat med traram. Jag har sett att det finns har ocksa, sa det ska jag ha.
 
I eftermiddag blir det lugnt. Vi har gatt nastan tva mil om dagen nu och vi har alla ont i fotter och rygg. Idag ska det inte bli sa mycket gaende, kanske bara en mil…. Killarna ar jatteduktiga, aven om det gnalls en del…
 
Imorrn kvall ar vi hemma igen. Da ska jag lagga upp bilder och fixa prickar pa bokstaverna  🙂
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *