Sov till 9.30!!!

Sov till 9.30!!!

Jösses! Va jag trött eller??? Å inte bara jag… både Vännen, Senior och Baileys sov lika länge. Tur man är ledig – annars hade vi försovit oss. Tur också att Junior klarar sej själv på morgonen – annars hade han inte kommit till skolan…
 
Dagen igår var lång. Jag gick upp vid 6.30, började tjänstgöra i vallokalen 7.30. Sen kom vi inte därifrån förrän 23.04! Det flöt inte alls på lika bra som det brukar göra. Med bara ett val borde vi ha räknat rösterna mycket snabbare, men en av våra gröngölingar försökte hela tiden skynda på proceduren och då blev det fel så vi fick göra om. Inte bra!
 
När vi var färdiga fick vi fika i kommunalhuset och sen drog jag iväg och hämtade ungar. Junior, Senior och två av deras kompisar var på bio och den var slut strax efter 23. Det är första gången de får vara ute så sent, men har de bara nåt vettigt att göra så tycker jag det är ok. Det hade aldrig gått om Senior skulle upp till skolan, det pallar han inte – men nu var det ju inte så.
 
Skönt att gårdagen är över. En ny dag och en ny vecka har börjat. Den innebär mest jobb, städning och betyg känns det som. Planen är:
 
Måndag: handla och planera veckomatsedel, jobba eftermiddag
Tisdag: handla byxor med Junior, jobba eftermiddag, Stipendieutdelning för killarna!
Onsdag: Ledig! Städa och fixa till Senior inför balen på kvällen
Torsdag: Läkarbesök med Senior, klippa gräs och städa klart! Eventuellt jobba kvällen, om inte Vännen gör det istället.
Fredag: Hämta buffématen, skolavslutning, mingel i skolan, Öppet Hus för Senior
Lördag: LEDIGA! Kanske gå på bio eller äta Taco.
Söndag: LEDIGA!
 
Sen ska jag också fixa ett medlemsblad och lite annat mellan allt städande. Man kanske bode tvätta ibland också… Jaja, det ordnar sej, känns som en ganska ok vecka.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *