Dags för stipendieutdelningen!

Dags för stipendieutdelningen!

Idag är det städdag i skolan och då är Junior automatiskt ledig. Han blir nämligen ALLTID sjuk av allt damm som rörs upp och rengöringsmedlen som används. Sist han vara med var han sjuk halva sommarlovet – å det vill vi inte vara med om igen. Så sedan dess har han varit ledig de dagarna. Idag får han istället gå med mamsen till centrum och kolla på byxor. Han har äntligen gått med på att köpa något som inte hänger i rumpan  🙂
 
Sen måste vi kolla på kläder inför kvällens högtidligheter. Killarna ska ju till Berwaldhallen och ta emot sina stipendium! Mormor och morfar får följa med den här gången. De kommer älska det; mässingsorkester, mycket olika sorters klassisk musik, tal och en massa annat. Jag har sett det förr, så nu är det deras tur. Förra året hade vi panik här hemma. Senior hade gått upp så mycket i vikt att han inte kunde ha ett enda par byxor här hemma, förutom mjukisbrallor eller shorts. Först då insåg vi att han vägde för mycket och att något behövde göras. Nu är han 6 kilo smalare och är perfekt för alla kläder i medium. Han mår bättre och har fått bättre självkänsla. Hur man nu kan gå ner i vikt när man jobbar på Mc Donalds… men han kan!
 
Så när vi åker och jobbar, drar killarna iväg till Berwaldhallen i snygga kläder. Ska bli spännande att höra hur mycket de får i år, det är hemligt ända fram till utdelningen.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *