Spännande möten

Spännande möten

Så var det lördag igen och nästan allt som vi skulle gjort igår blev ogjort och finns kvar att göra idag. Så kan det bli ibland  🙂

Men idag händer det spännande grejer, så vi får väl se vad som hinns med… Idag ska vi nämligen på picknick tillsammans med en massa folk som har bott eller som bor kvar i Tullinge. Det en en grupp på Facebook som sak träffas, äta tillsammans och prata. Några av de som kommer har jag träffat ganska nyligen, men de flesta var det väldigt länge sedan jag såg – så det ska bli väldigt roligt!

Martin och Senior har iofs inte bott i Tullinge, men de får följa med ändå. Vi tar med sallad och köper wraps från Mc Donalds, det blir enklast. Senior är med så länge han kan, sen ska han jobba. På vägen dit åker vi nog förbi sopen för att slänga kartonger och lite annat skräp. På ett av våra arbetsställen kan vi inte slänga kartongerna som våra grejer levereras i, så det samlas rätt snabbt och vår altan ser ut som ett kartonglager ganska snabbt. Så dessa ska nu kastas, så vi får plats där nästa helg när vi ska äta kräftor.

I övrigt blir det nog en lugn dag. Killarna jobbar tills sent ikväll, så Martin och jag är ensamma större delen av eftermiddagen och kvällen. Till middag blir det räkor och avocado och eftersom vi vet att killarna är i säkerhet och kommer hem direkt efter jobbet, så kanske det blir ett glas vin också. Vi dricker aldrig alkohol om killarna är ute på vift, men när de är på jobbet och ska direkt hem så tycker vi att det är ok.

Vädret är väl inte toppen, men det regnar iaf inte… så vi hoppas att det håller sej så och att det kommer en massa roliga människor till picknicken. Ha en riktigt bra dag everyhopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *