Städar och kollar fotboll

Städar och kollar fotboll

Idag har det varit fullt upp men i ett ganska behagligt tempo.
 
8.45 stod jag utanför vallokalen där jag ska sitta hela dagen imorrn. Vi tog emot allt material och möblerade, så allt ska vara klart kl 8 imorrn. Det tog knappt en timme. Vännen var iväg och skulle göra detsamma i lokalen som han ska vara i, men där kom ingen vaktmästare och öppnade åt dem…
 
Efter en snabb lunch åkte jag, Vännen och Junior in till stan för att vara med i valspurten utanför Åhlens. Göran Hägglund, Ella Bohlin och Alf Svensson valtalade och jag fick kramas lite. Junior är veteran i de här sammanhangen, men för Vännen var det premiär. Han fick hälsa på och presenterades för både den ena och den andra. Inger Davidson önskade honom lycka till med oss  😉
 
Alla de här ”höjdarna” har jag känt i nästan 15 år och de är alla mina vänner som jag värdesätter högt. Att de är eller har varit ministrar eller annat är lixom inget jag vanligtvis tänker på. Jag tänkte inte så mycket på hur Vännens tankar gick kring detta och inte förrän vi kom hem kom jag på att han faktiskt blev presenterad för Socialministern idag… Han sa iaf att han såg att jag trivs med de här människorna och att de trivs med mej och att han gärna ser att jag fortsätter med politiken om jag själv vill. Jag fick ett positivt besked idag som gör att det kanske finns en öppning för mej till Riksdagsvalet nästa år. Vi får se…
 
När vi kom hem sov jag en stund, det blir en lång dag imorrn så det är lika bra att ladda. Junior gick till sin pappa en stund och Senior är iväg med morfar på flygdagar i Norrköping. Efter en grill-middag fortsatte jag att städa, samtidigt som jag tittade på fotbollen. Vi ska ha folk hemma nästa fredag, och då ska det vara fläckfritt här hemma. Medan fotbollen rullat på har jag plockat ur vitrinskåpen och torkat ur dem. Så nu är iaf vardagsrummet i princip färdigt.
 
Det har alltså varit en behaglig dag, men trevliga vänner och bra besked. Inatt kommer jag att sova gott. Imorrn är jag röstmottagare heeeeela dagen.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *