Stängt!

Stängt!

Så! Nu har vi packat och lastat , kastat och bökat. Avslutet på Kungsholmen är fullbordat och det känns faktiskt heeelt ok. En av medlemmarna hade med sej en blomma till oss, så himla gulligt. När klassen var över fick Martin en applåd 🙂

Det finns några som jag kommer sakna och fundera lite på, många var väldigt mysiga. Bla en Sara som alltid hade med sej sin bebis som jag fick låna, min tisdagsbebis. En lite kille som bara var 9-10 veckor när jag sågt honom första gången och som nu var nästan 5 månader. Han brukade sitta i mitt knä under vägning och lektion, det var bara när han lät för mycket eller doftade mindre gott som jag lämnade tillbaka honom. Idag fick jag ha honom riktigt länge och han var på väldigt gott humör. Så var det kvinnan med blomman, hon har gått hos oss över ett år och är nästan färdig. Känns lite illa att inte få följa henne hela vägen in i mål, men hon har lovat att hälsa på oss.

3 medlemmar följer faktiskt med oss till Rönninge, himla kul! Så de har fått veta att vi under hela nästa vecka bjuder på provsmakning och en massa annat skoj de närmaste veckorna. Känns riktigt skönt att strulet är över och att vi from nästa vecka kan starta om på nytt! Nu ska vi fira med avocado och räkor till Hells Kitchen.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *