Strul med sömnen

Strul med sömnen

Som ni kanske kommer ihåg så har jag en sömnstörning. Jag har en oförklarlig sömnapné som inte går att behandlad. Jag är alltså konstant trött och när jag sovit extra dåligt några nätter blir jag rätt kokko i skallen.

Sedan förra helgen har Baileys trasslat mellan 01 och 04 på nätterna, vankat runt mellan rummet och våningarna och varit allmänt orolig och jag har förstås varit så trött att jag känt mej helt död visa dagar. Igår sov han normalt igen och så även inatt, så nu har jag fått tillbaka både energi och tankeverksamhet och är nästan normal igen. Så skönt!

Ni anar inte hur puckad i skallen man blir när man inte sover. Man kan inte tänka, man blir irriterad, känner sej frusen och sjuk och en massa annat. Efter två ganska normala nätter har jag tagit en långpromenad med hunden, städat av i köket, kört en tvätt och gått igenom mängder av mail och annat småfix. Tänk att sömn gör så mycket!

Jag har testat mina omgjorda skor och de funkar faktiskt himla bra även om det känns lite mysko att ha två lika långa ben. Jag har ju aldrig haft det… så nu får vi se hur träningsvärken är imorrn. Det knäppte nästan inget alls i höften, så vi får väl se på måndag om Dr Torsten fortfarande tycker att kortisonsprutan ska in där eller ej. Han ska få kolla på min tumme också, för den har helt plötsligt börjat göra ont. Ser ni vad duktig jag är? Jag kollar upp det som känns fel! Kors i taket  🙂

Så medan energi finns passar jag på att få saker gjorda. Ska strax äta lunch och sen iväg och handla. Min mamma fyller år, så kvällen går åt till att fira henne. Bara en vecka kvar med födelsedagar, sen ska jag ta tag i vikten på riktigt igen. Just nu försöker jag bara att minimera skadorna… Skulle jag få en kallelse till plastikkirurgen nu skulle det vara kört kan jag säga… två kilo måste bort! Men den här veckan har iaf börjat bra med motion och bra mat. Kunde vara värre…

Alltså: dags för lunch och sen handla, kanske finns det tid för en liten tupplur på soffan också… kanske… Ha en riktigt bra dag everyhopa!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *