Tack alla ni med hjärta!

Tack alla ni med hjärta!

Ombudsmannen från partiet ringde bara för att kolla hur jag mådde. Han bryr sej och jag blir så tacksam. Annette, flygvärdinnan, lämnar nästan varje dag en liten kommentar med peppade tillrop och jag blir så glad. Nyckel-harpe-Åsa skrev något så snällt igår och jag är ödmjuk inför alla hennes klokheter. Lighty hälsar på min blogg och skriver något fint och tänkvärt och jag känner ett hopp inför framtiden.
 
Ni är så många och Ni är så fina och goda människor. Tänk om ni bodde grannar med mej allihopa – va kul vi skulle ha!
 
Det är självklart fler som skriver fina saker till mej, ni är absolut inte bortglömda – jag tänker på er alla och mitt hjärta blir varmt.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *