Tack Expressen för tårtan!

Tack Expressen för tårtan!

Vilken bra dag det blev  🙂
 
Klockan 12, nästan på slaget, kom leveransen med tårtan. Kartongen var TUNG, så någon vanlig prinsesstårta var det inte frågan om. Men jag öppnade inte, ville att Arne skulle få se den först av alla.
 
Klockan 17.00 kom vi till skyttehallen och möts av en redan påbörjad tårta… hmmm??? Arne säger: ”jamen det kom en tårta hit också”. Sen ler han stort och jag förstår direkt att han har varit och köpt en tårta till för att det verkligen ska räcka till ALLA. En tårta räcker ju inte långt när det handlar om 30-35 personer. Han öppnar kartongen och där ligger en härlig frukttårta med mandelspån.
 
Junior ska agera fotograf, enligt uppdrag av Expressen. Vi köpte ju ny kamera för ett år sedan, min drömkamera och den gillar vi alla att använda. Så där ställde vi upp oss, Senior, Arne och jag… osså tårtan förståss  🙂  Ingen bilde blev väl sådär toppenbra, men det var inte kamerans fel – snarare motiven…
 
Sen blev det tårtkalas! Himla god var den iaf. Arne var rörd, glad och tacksam. När folk kom in i skyttehallen och såg tårtan undrade de vem som fyllde år, Arne svarade inte. Det gjorde däremot jag! Jag berättade för alla som kom in att Arne inte bara är prisbelönt Eldsjäl, han är numera också en av Sveriges Snällaste personer utsedd av Expressen. Sådetså!
 
Lite bildbevis ska ni få:
 

 
Vet inte när artikeln kommer i tidningen, men kanske imorrn eller fredag. Håll utkik!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *