Idag är en snäll dag :-)

Idag är en snäll dag :-)

Äntligen onsdag! Som jag längtat efter just denna dag. Dagen då jag får ge bort Expressens tårta till våra käre Arne; En av sveriges snällaste personer!
 
Runt lunch ska tårta komma hem till mej med bud och klockan 17 ska vi ses på skytteklubben. Jag blev superglad när expressen ringde mej och berättade. Arne blev rörd och väldigt glad och då blev jag ännu gladare  🙂 
 
Han är väl värd all uppmärksamhet även om han själv slår ifrån sej och tycker att det inte är så märkvärdigt det han gör. Men han är guld värd och går inte att ersätta. Den dagen han inte längre orkar engagera sej i skyttet och alla ”sina” barn, den dagen vet jag inte vad vi ska göra. Ingen kommer kunna axla hans mantel…
 
Men idag ska vi bara vara glada och snälla och uppmärksamma GODHETEN hos oss alla. Välkomna till Botkyrka Ungdomsskytte kl 17.00 ikväll.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *