Tänk va… 16 år!

Tänk va… 16 år!

Tänk att träffa någon i vuxen ålder, som man väljer aktivt varje dag och som gör detsamma tillbaka. Att vara älskad av någon som inte vill förändra en och veta att det finns någon som alltid ställer upp för en. Det har jag och har haft i hela 16 år nu 🙂

När man är ung är det lätt hänt att träffa någon, bli kär och tro att allt är frid och fröjd för resten av livet. Å så kan det väl vara för en och annan. Statistiken visar dock att merparten av alla äktenskap går i kras… men att chansen är större att det ska hålla om man träffas längre upp i åldern.

Jag var 38 när jag träffade Martin. Igår firade vi vår 16-årsdag. Rätt coolt faktiskt.

Vi träffades redan 2001 faktiskt, men då fanns det inte på kartan att vi skulle bli ett par. Det fanns lixom inte minsta lilla tecken eller attraktion. 2008 däremot, då ni… då tog det typ två veckor tills han flyttade in hos mej och killarna. Att han stannade är fortfarande ett mirakel. Tänk att flytta in hos en ensamstående morsa med två tonårskillar… Han är både modig och har tålamod 🙂

Sen har åren bara gått. Fort. Vi har det bra, hittar på en massa kul och skrattar mycket. Jag vet inte hur många resor vi gjort, mest med flyg och båt – numera mest med husbil. Vi älskar att vara på resa!

Vi har så otroligt roligt tillsammans! Å det tror jag är jätteviktigt i en relation. Vi accepterar varandra helt och hållet, har ingen önskan om att göra om varandra eller förändra. Eller jo… min käre man får gärna sluta snarka… men det är allt!

Visst har vi förändrats lite med åren, men jag tycker vi ser ganska ok ut för att vara två 50-plussare. Vad gör lite rynkor eller gråa strån? Det kunde vara värre. Vi blir äldre, tack o lov. Alternativet är lixom sämre.

Jag tänkte behålla honom resten av livet, til the end, men sånt vet man ju inte. Man kan bara hoppas 🙂


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

8 svar på ”Tänk va… 16 år!

  1. Grattis 🙂 Träffade min man 2008 också 🙂 Vi har väl en helt annan mognad och kanske er acceptans då man är äldre. Inte lätt att komma in i en familj, speciellt inte om det finns tonårsbarn.

  2. Grattis till kärleken! Jag tror också att det är jätteviktigt att man har roligt ihop. Anledningen till att många äktenskap inte håller tror jag kan vara att man under många år kanske slutar ha roligt ihop och bara fokuserar på ev barn och deras aktiviteter.

  3. Grattis till era 16 år tillsammans! Det märks att ni har ett härligt liv tillsammans. Det här att kunna skratta och ha roligt ihop är så himla viktigt, och jag tycker att det betyder väldigt mycket att man har gemensamma intressen också. Jag vet par som inte har det, utan mest delar bostad, utgifter och plikter. Det tycker inte jag är så kul.
    Jag önskar er fortsatt många underbara år tillsammans, med glädje och härliga resor:)

  4. Kul att läsa en kärleks historia 😊. Ni verkar har det väldigt bra ihop. Så är det. Att man ska stötta varandra i vad man än gör i livet. Accepterar varandra. Mm jag skulle önska att min sambo tänkte lite på figuren. Å sen är det små grejer som alla par har som man stör sig på. Å det är ju så.

    Man hoppas ju på att man tillsammans håller sig frisk & pigg så länge det går.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *