Tävling – Vinn boken Kip Jansson – Skräcken på Vinden

Tävling – Vinn boken Kip Jansson – Skräcken på Vinden

Äntligen är det dax för tävling igen! Jag lottar ut TRE SIGNERADE ex av Kip Jansson – Skräcken på vinden.

I början av veckan fick jag boken Kip Jansson – Skräcken på vinden, skriven av Anders Jacobsson, i min hand. Eftersom jag gillar Sören och Anders böcker, så körde jag igång läsningen direkt. 158 sidor och en dryg timme senare var jag klar. Den är lättläst kan man väl säga  🙂

Boken handlar om Kip som har en massa syskon, en ganska snurrig pappa (misstänkt lik herr Jacobsson) och en bästa kompis som han har en massa hemligheter med. Kip har en vit pappa och en färgad mamma och blir pga detta mobbad, i boken får vi veta hur familjen löser det på ett lite annorlunda sätt kan man väl säga. Vi får också veta vad det där läskiga på vinden är för något. Det här är en otroligt charmig bok som får en att dra på smilbanden mer än en gång, men som även berör och får hjärtat att darra lite grann. Jag vet inte riktigt vilken ålder den passar, men kanske från 7 år och uppåt. Och då menar jag uppåt… Martin läser den just nu  🙂

Jag gillar boken, jag gillar Kip och jag gillar Anders. 1998 eller 1999 skulle jag göra en intervju med både Anders och Sören och det var ingen enkel match… både hittar trådar som inte finns och spinner vidare på dem i all oändlighet utan minsta logik. Sören är en ganska blyg person, medan Anders tar hela världen i famn och kör sitt race. Nu vet jag ju att Anders har Adhd, precis som min äldsta son och det är väl därför jag inte reagerar så mycket… men jag skulle vilja jämföra hans hjärna med en sjuvägskorsning där han tar alla vägvalen samtidigt eftersom han är nyfiken på dem alla. Då blir det lite rörigt och rörig är han, men otroligt hjärtlig. Jag tackar av hela mitt hjärta att jag får ha den här tävlingen tillsammans med honom. Å nästa bok i serien är på gång, så det kanske kan bli fler tävlingar…?

Tävlingsregler:
* Berätta vad Kips bästa kompis heter.
* Motivera varför just du ska vinna en bok.
* Skriv mailadressen i svaret.
* Gilla Bloggen på Facebook HÄR

Tävlingen avslutas söndagen den 26/1 kl 23.59

Lycka till önskar
Anders & Jag!

2 svar på ”Tävling – Vinn boken Kip Jansson – Skräcken på Vinden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *