Så trött!

Så trött!

Nu börjar de senaste två veckorna sätta sina spår. Jag kom knappt ur sängen i morse… eller ja… morse och morse… klockan 10 tyckte ögonen att det kunde vara öppna tillräcklingt länge för att vakna helt. Jag är så trött och kroppen gör ont. Den där snöskottningen var inte alls bra för min stackars rygg. Nu har jag iaf hittat bruksanvisningen till snöslungan, så nu kanske vi kan hitta felet på den.

Det känns inte som jag hunnit en enda grej här hemma de senaste två veckorna. Jag har bara sprungit runt på sjukhus, jobb, servat hit och dit och en massa annat. Jag visste att det skulle bli mycket EN vecka, men det blev alltså TVÅ. I detta kaos lyckades dessutom Martins föräldrar få den där lägenheten som vi också skulle hjälpa dem att fixa ordning papper mm till. Saker jag självklart ställer upp med och gärna gör, men det blev lixom en sak till.

En grej på jobbet ställde till det ytterligare och jag gjorde mej beredd att jobba en stund på Zanzibar. Men tack vare supermänniskor på IT-avdelningen så kan jag nu göra klart allt hemma och få 100% semester. Tack ni som gjorde det möjligt!

Så idag ska jag samla ihop resterna av mej. Junior ska med ett gäng kompisar och bowla, Senior ska jobba. Martin och jag kan lulla runt här hemma i vår egen takt och tvätta, städa och fixa. Senior är lite lätt jobbig just nu… det brukar bli så runt jul med honom. Jag borde vara van, men det har varit lugnt runt honom så länge nu att jag hade glömt hur mycket han kan låta och hur ”flaxig” han kan vara. Men han mår bra och det är iaf huvudsaken.

Mitt dåliga samvete spökar otroligt mycket just nu. Jag bad Martin om ursäkt hur många gånger som helst nu på förmiddagen. Att jag sovit för länge, att han fick lasta ur bilen själv, att han fick handla ensam, att Senior gjorde honom illa och låter osv osv. Han säger att allt är ok, men jag ser ju att även han är slutkörd. Jag borde gått upp tidigare, men jag kunde faktiskt inte. Igår var jag så slut att jag somnade hemma hos hans föräldrar. Så nu får jag lägga på en rem och gottgöra honom. Fixa en god lunch och städa av här, fixa all tvätt, bädda rent i sängarna och försöka packa färdigt.

I eftermiddag kommer Lilla M hit, då ska vi bara ha mysigt. Vi får rå om henne lite själva innan killarna kommer hem ikväll. Med god mat och Robinson och kanske en film ikväll ska jag nog kunna varva ner och lägga de här veckorna bakom mej. Jag måste gör det, för min egen skull. Nu ska det bli lugnt, nästan inget mer än ca 10 timmars jobb är inplanerat före jul. Det klarar jag… jag klarar allt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *