Tidigt va?

Tidigt va?

Igår var vi sååå duktiga! Vi deklarerade!
 
Jag brukar börja tidigt och se att alla siffror stämmer och planen är alltid att jag ska lämna deklarationen senast fredagen innan sista datum – så man slipper ha panik över helgen. Den planen brukar aldrig hålla, men förra året gjorde den faktiskt det.
 
NU säger ni säker: ”ja men det är väl inget svårt att deklarera? Man skriver ju bara under och skickar in”. Så enkelt är det inte för mej, jag har företag, delar på en del lån med min pappa, gör aktieaffärer, har avdrag och lite annat smått och gott. Allt är ganska enkelt förutom de där jäkla aktieaffärerna som jag alltid ångrar att jag gjort…
 
Men så igår gjorde jag iaf det mesta, bara just aktierna kvar. Vi räknade bilavdrag och kollade igenom lånen. Likaså Vännen räknade på hur mycket han kört och kom upp långt över det almänna avdraget. Så vi ska nog lyckas lämna in våra papper i god tid, även om det blir efter nästa helg. Å sen kan vi se fram emot att Vännen får pengar tillbaka i augusti och jag i december – precis när vi faktiskt behöver extra pengar.
 
Så skönt att ha gjort årets plikt!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *