Tingsrätten idag

Tingsrätten idag

Oj, vilken dag!
Åkte till stan innan 8 imorse och kom hem vid 16. Då hade jag hunnit vara med på rättegången med min kompis och sen gått på stan med dennes dotter. Lite skoj faktiskt, att gå på stan med en blåhårig, svartklädd tonåring är ganska kul.
 
Alltså: L är ca 165 cm lång, har svart stövlar med 30 cm klack. Blått hår, svarta korta shorts, svarta strumpbyxor och svart top. Hon har mycket svart runt ögonen och är väldigt söt både utan och med smink. Folk som möter en tjej som ser ut så här GLOR! De tittar ibland så de nästan går in i saker och det är himla kul att se  😉
 
Jag som är hela 156 cm och har gympadojor, idag klädd i svart och rosa, avviker lite från hennes utseende. Mej bekymrar det inte, tvärtom hade vi riktigt kul åt alla stirrande människor.
 
Hur som helst så gick vi från Kungsholmen, hela vägen till Gamla Stan. L visade mej en massa butiker med såna där ”konstiga” kläder, såna som Junior vill ha. Sista butiken vi besökte var Christina Scholins Änglabutik, fatta hur malplacerad L var där! Vi hade iaf en trevlig dag på stan, L fick tom träffa en minister på väg till lunch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *