Tonåringar är inte så smarta…

Tonåringar är inte så smarta…

Juniors mobil försvann ju igår och då kan man ju tro att han ska vara lite smart och ödmjuk för att få köpa en ny… inte min son.
 
Vi går och lägger oss som vanligt vid 22-snåret. 23.15 hör jag ett mummel från sonens rum (han bor på nedervåningen och vi andra på övervåningen). Jag går ner och lyssnar utanför hans dörr… då ligger han och pratar i telefon! Han är 13 år och ligger alltså och bubblar i telefon kl 23 på kvällen/natten!!! Dessutom är det morfars telefon som han fått låna, men förbetalt abbonemang – så han tycker nog han är jättesmart.  
 
Jag smyger in så jag helt plötsligt står framför honom, han hinner inte reagera. Sen har jag en enkel föreläsning om vad som gäller i vårt hem. Jag går ut för att låta honom avsluta sitt samtal och går igen nån minut senare. Han har ingen bra förklaring eller ursäkt alls… Men nääää då, han brukar inte prata i telefon på nätterna. Jag har en känsla av att jag inte kan tro honom.
 
Hur som helst så har han lite att bevisa nu, innan han eventuellt får köpa en ny telefon. Sköter han sej inte, får han flytta upp på övervången och dessutom får han leva med lånad, omodern mobil ett tag – vilket öde för ett 13-årigt mobilfreak va?
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *