En helt ledig lördag!

En helt ledig lördag!

En hel helg med ett rent almanacksblad! Inga tävlingar, inga måsten… vi kan göra precis vad vi vill! yes!!!
 
Iofs så är det städdag i området där vi bor, men då gör man ju så mycket man vill och kan. Senior älskar de där städdagarna och håller på att göra sej iordning så han kan vara med. Han krattar, sopar och bär skräp för glatta livet. Å det krävs ju bara att en i familjen visar sej… så jag går ut när jag är färdig med morgonpysslet.
 
Jag ska fortsätta att rensa bland mina kläder och sen köra iväg dem till vår secondhand-butik. Jag ska nog börja rensa i den berömda pappershögen också, sätta in i pärmar och så. Det finns nog att göra trots att man inte har bokat in en massa. Men då kan man ju göra allt i sin egen takt och ta pauser när man vill  😉
 
Vännen ska göra fiskgratäng till lunch, jag ska fixa rostbiff till middag. Vi måste nog åka och handla också, men de behöver man ju inte vara två om – även om det är trevligare.
 
Det blir nog en bra dag trots bristen på sol…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *