Trampade i hunddiarré :-(

Trampade i hunddiarré :-(

Redan innan jag hunnit somna spydde Baileys igen! Han är pigg hela dagarna, men så kräks han någon gång under natten. 5.30 hör jag att han vill ut, så jag släpper ut honom och ser honom göra det han ska. 6.30 vill han ut igen!
 
Hur trött är man inte när man blir väckt 45 minuter innan man behöver??? Hur som helst så hör jag att han har lätt panik och vill ut NU, så jag springer ner och ser hur han börjat huka vid dörren. När han ser mej slutar han och går med mej ut genom dörren. Han hinner bara till trappen innan han släpper på trycket, sååå lös i magen. Då tar jag ett steg bakåt i mörkret och känner något kleigt under fötterna. Tydligen lyckades han inte riktigt hålla inne allt, utan läckte lite på golvet. Det har jag trampat i…. blääää!
 
Bara att torka mina fötter och lite golv, innan jag kan återgå till sängen en liten stund till. Nu har jag pratat med veterinär och vi ska dit på tisdag. Tills dess ska han få diet bestående av kokt ris och fisk. Så får vi se om vi får en bra mage snart igen. Tydligen är det vanligt att hundar blir dåliga i magen när det är snösmältning. Jag får hoppas att det bara är det som är felet och inget allvarligare.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *