Mängder av fiskbullar och så lite cocosbollar….

Mängder av fiskbullar och så lite cocosbollar….

Baileys ska alltså äta fisk och ris i nästan en vecka, så kanske magen mår bättre sen. Så jag åkte ner till willys och där hade man fiskbullar på burk på extrapris. Så jag köpte fyra stora burkar och så tog jag en liten förpackning med tre cocosbollar till mej och ungarna.
 
Kassörskan titta på mej och på fiskbullarna och på mej igen… sen sa hon: så du gillar fiskbullar? Ähum, nä… min hund är sjuk och ska gå på diet, sa jag. Aha… svarar hon, ska han har cocosbollarna när han blir frisk? Ähhh, nä… dom är faktiskt till mej och barnen. Då sprack masken på oss bägge och vi asgarvade. Sådär härligt, uppriktigt.
 
Jag har faktisk tränat vattengympa idag, så jag var värd en cocosboll!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *