Tre dagar vid vattnet

Tre dagar vid vattnet

Så var det dax att åka hem. Vi lämnade Västkusten och stod några dagar i Tidaholm. Där firade vi bla vår bröllopsdag, innan vi drog vidare till Motala. Tre härliga dagar vid vattnet fick avsluta vår sommarresa.

Det var verkligen inte med några muntra miner som vi vände av hemåt. Sex veckor på rull är en rätt lång tid, ändå var vi inte alls sugna på att åka hem. Hemma bra, men borta bäst som vi brukar säga.

De sista tre dagarna försökte vi suga ut det göttaste av husbilslivet och möjligheterna vi får med husbilen. Så det blev en ny sjötomt, den här gången i Motala. På ställplatsen vid Motala Segelklubb trivdes vi bra. Här står man med vatten på flera sidor om bilen, det finns härliga promenadstråk, ett jättefint utegym och en liten strand. Går man ett par hundra meter bort bjuds man på en alldeles galet fin solnedgång.

Vi kom hit på onsdagen, då var det fint väder – så jag kunde sitta ute och läsa större delen av dagen. Men på torsdagen däremot, så vräkte regnet ner stundtals, så då fick det bli jobb inne i bilen istället. Nu gällde det att förarbeta ett par veckor i förväg, eftersom vi ska bevaka Pride och kommer ha dåligt med tid att jobba vid datorn.

På fredagen blev det hyfsat fint igen och på lördagen låg vi tom på stranden en liten stund innan vi var tvugna att packa ihop oss och åka. Sommarresan var över, det var dax att åka hem. Hem till en djungel skulle det visa sej…


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

16 svar på ”Tre dagar vid vattnet

  1. Ni verkar ha haft riktigt fina veckor i bilen. SÅ ni har inte varit hemma på sex veckor. Det är ett tag. Ja pride har ju satt igång i Stockholm ja.

    1. Vår semester tog dock slut för länge sedan. Vi jobbar ju i bilen, så för oss är det vardag större delen av tiden.

  2. Det verkar så himla roligt och åka runt i husbil och besöka olika platser i Sverige och träffa människor 🙂 borta bra men hemma bäst. 6 veckor är lång tid så ni kanske känner när ni väl kommer hem att tiden var rätt att åka hem 🙂

  3. Oj imponerande med 6 veckor och så härligt också och bara vara ni och husbilen för några ett tag. Tror jag såg er då vi körde hem från Lidköping, vet dock inte exakt vart vi var då, men ni var ju där omkring också då ni var på väg till Smögen osv.

    Det såg ut som Peppe och din man =D

  4. Ni verkar ändå haft relativt bra med väder, det är ju så härligt att kunna sitta ute och läsa. Igår var det fint väder men idag vräker det ner med regn. Jag saknar solen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *