Tröttmössa…

Tröttmössa…

Jag är verkligen ingen morgonmänniska! Nu har jag varit upp tidigt, innan 8, hela veckan och det är inte riktigt min grej. Det finns en anledning till att jag jobbar kvällstid kan man väl säga… Å imorrn måste jag gå upp tidigt igen, men på lördag… DÅ ska jag sova så länge jag kan och det slutar väl med att jag vaknar pigg som en mört kl 7 eller nåt…

Vi har trassel med Baileys på nätterna. Han vill gå ut 1 eller 2 gånger under natten och även om det är Martin som släpper ut honom så vaknar jag, även om jag sen somnar om nästan direkt. Så jag är trött! Rejält trött, men vet att det bara är en vecka kvar när det händer mycket. Sen är det lugnt igen.

Att ha både sömnapné, stressigt, mycket runt sej och jobbiga beslut att ta är ingen bra kombo… då är det bra att ha roliga grejer att se fram emot. Som Bloggmiddagen imorrn! 55 bloggande tjejer i varierande åldrar ska äta middag på Sahara inne i stan. Huvudsponsor är Safira, men en mängd olika företag har bidragit med en massa grejer bla; Lagnöviken, Desenio, Sandberg, Vileda, Solentro, Sense, Pyramidbageriet, Wise, Gunry, Mama, Bokförlaget, Solhem, Wichy, Smarta Saker, Rapunzel, Moheda och en massa andra.

Jag har en känsla av att goodiebagsen och vinsterna kommer att bli något alldeles extra och att det inte är särskilt konstigt att folk står på kö för att vara med på middagen. Vi kommer att äta smårätter, prata och umgås. De flesta kommer säkert att dricka öl eller vin till maten, men jag är pank… så det får bli vatten i mitt glas. Innan tänkte jag gå en sväng på stan, köpa te och ta en fika på Rica Hotell för att möta upp fler och sen göra sällskap till restaurangen.

Går allt i lås idag så har jag även en liten överraskning till arrangörerna  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.