Två julklappar fixade!

Två julklappar fixade!

Fick ett erbjudande jag inte kunde säga nej till och därmed var två julklappar fixade! Kanske inte så enkelt, det tog några timmar att få ihop allt också, men sen var det klart! Så nu har jag iaf två av killarnas julklappar färdiga 🙂

Ni som känner mej vet att jag fixar julklappar hela året och att sommarens reor brukar vara det bästa tillfället för mej. Jag brukar vara färdig i september-oktober och inte ha minsta julångest när det närmar sej. Är himla skönt att sitta där i mitten av december, smuttandes på en glögg och bara tindra med ögonen, medan de flesta andra springer runt som yra höns och är kräkfärdiga av stress. Sån tänker jag aldrig bli!

I år ska vi ju faktiskt fira jul hemma, som ”normala” människor. Vi åker inte iväg på semester förrän den 28:e. Så vi får tom smaka lite på julrean – jabba! Det passar bra eftersom nästan alla julgrejer förstördes i översvämningen. Då kan vi köpa både ny gran och pynt på julrean, billigt och bra!

Men det är låååångt dit, hela 5 månader. Innan dess ska vi faktiskt ha semester och den börjar imorrn! Så idag har jag klippt gräs, torkat golv, fixat hemma i största allmänhet, planerat höstens jobb en del och packat. Nu åker vi och jobbar om en stund och sen jobbar jag lunchklassen i Södertälje som vikarie imorrn – sen… SEMESTER!

Om mindre än ett dygn är jag på väg till ÖLAND! Äntligen!!!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *